Visul...



Visez uneori cu ochii deschisi. Ce visez? Visez destule chestii, lucruri importante sau nimicuri, lucru personale sau colective.
In primul rand, visez la o lume mai buna, o lume in care sa nu fiu privit circumspect pentru ca merg cocosat sau pentru ca am doar un leu in buzunar. Visez la o lume in care, atunci cand ma impiedic, cineva imi intinde mana ca sa ma ajute sa ma ridic. Visez la o lume in care nimeni nu este nevoit sa cerseasca, in care nimeni nu trebuie sa fure ca sa traiasca, o lume in care sa ne bucuram ca traim. Visez la o lume in care Dumnezeu ne va intinde tuturor mana Sa calda si ne va spune: "Bine ai venit in creatia Mea. Imi pare bine ca te-ai nascut, poti sa Ma faci mandru de ceea ce am creat, caci tu esti creatia Mea. Tu si tot ceea ce te inconjoara. Pretuieste Pamantul, ingrijeste-l si nu-l murdari". Visez la o lume in care fiecare dintre noi va da ascultare vorbelor de mai sus.
Ce mai visez?
Uneori visez in gol. Da, visez in gol. Adica, desi stau cu ochii deschisi, totusi visez, desi visez, totusi nu dorm, desi visez si nu dorm, totusi nu imi pot aduce aminte ce. De ce oare? Probabil raspunsul e prea simplu si prea la indemana ca sa il pot anticipa. Pana atunci, nu-mi ramane decat sa...

VISEZ

joi, 5 mai 2011 la 00:20

0 Comments to "Visul..."

Trimiteți un comentariu

Va place? Nu va place? Lasati-va parerea AICI!